App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Att köpa saker i andrahand blir bara mer och mer populärt. Det är egentligen inte speciellt konstigt. Du kan faktiskt få tag i stort sett helt nya och oanvända saker till riktigt låga priser. Ja, biland kan priserna nästan vara oförskämt bra! Detta gäller speciellt mode och heminredning. Här är några saker som du kan fynda bland på en secondhandmarknad.

Dammode

De allra flesta secondhandmarknader domineras främst av kläder, smycken och väskor för kvinnor. Har man tur kan man hitta riktiga superklipp. Det är inte helt omöjligt att hitta märken som till exempel Gucci, Louis Vuitton, Chanel eller Marc Jacobs bland artiklarna. Det är sådana märken som du vill kika lite extra noga efter när du är ute och letar efter fynd. Har du tur kan du faktiskt spara tusenlappar!

Herrmode

Är du man? Misströsta inte. Det finns även mängder av herrmode. Det du kan förvänta dig är allt från plagg och skor till schyssta accessoarer såsom snygga ringar och korthållare.

Om du inte kan hitta en korthållare du tycker om, kan du hitta nya korthållare här. Letar du fortfarande efter en perfekt ring? Då kanske du ska kolla här.

Inredning

Secondhandbutiker och outlets är så mycket mer än bara modeartiklar. Du kan även fynda bland mängder av olika inredningsdetaljer. Vill du kanske fräscha upp lite där hemma med en ny stil? Har du kanske inte råd till en helt ny vas av det där exklusiva märket som du verkligen älskar? Då kan det verkligen vara värt att kolla i din närmsta secondhandbutik, eller klicka in på en butik på nätet. Det finns faktiskt ett flertal nätbutiker som fokuserar på secondhand.

Elektronik

Det finns även saker att fynda för dig som älskar elektronik. Vill du ha en större TV? Inga problem. Kanske behöver du även ett riktigt kraftfullt HiFi-system? Det kan du också ha tur att hitta. En ny dator till kontoret kanske? Det kan du också få tag på. Köp en häftig elgitarr till din lillebror. Kanske har du länge drömt om att skaffa en bättre kamera så att du äntligen kan kicka igång din karriär som fotograf? Du kan hitta det mesta i elektronikväg som du kan tänkas behöva i ditt hem.

Vad har du själv där hemma?

Det är en sak att köpa andras saker, men vad med det som ligger och samlar damm hemma hos dig? Alla har vi något undangömt i våra garderober, byrålådor och skuffar. Det kan faktiskt vara så att du själv sitter på något som någon annan skulle älska.

Släng inte dina gamla saker, utan försök att samla ihop dina saker och sälj dem genom en secondhandbutik. Då kan du tjäna pengar, samtidigt som du också ger någon annan en riktigt bra deal. Du gör även miljön en stor tjänst när du låter dina saker återanvändas istället för att bara slänga dem. Du kan alltså både handla och sälja secondhand med gott samvete.

Att handla secondhand har alltså i stort sett bara fördelar. Börja göra det du med, så förstår du snart varför så många väljer secondhand framför nytt!

 

@TrendsalesSE på Instagram