App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Hvis bilen din begynner å bli gammel, kan du lure på om det er på tide med en oppdatering. Å kjøpe en ny bil er et alternativ, men det er ingen liten kostnad og er kanskje ikke helt praktisk. En ny bil kan jo faktisk bety nye eller kanskje høyere betalinger sammen med dine allerede høye regninger i slutningen av måneden. Heldigvis er det noen enkle og rimelige måter du kan oppdatere og forbedre din nåværende bil på. Sjekk ut disse fire ideene for å lære hvordan du får bilen til å virke nyere, både innvendig og utvendig.

  1. Vask utvendig

Å vaske og vakse bilen din kan gi den en ny glans, og kan bidra til å opprettholde bilens farge over tid. Ved å kjøpe produkter som f.eks. skuffer, svamper, såpe til bilen, voks, renser og mikrofiberhåndklær, kan du få bilen til å føles som ny. Når du vasker bilen, er det viktig å begynne fra toppen og arbeide nedad. Det med å parkere i skyggen kan også være en god ide, da den varme solen får vann og voks til å tørke raskere. Dette kan føre til stygge vannflater på bilen din, eller må du skrubbe ekstra for å fjerne voks.

  1. Rydd innvendig

Hvis du er som mange andre av oss, synes du også at av de beste tingene med en nyere bil er hvordan den nye bilen lukter. Du kanskje ikke kan få tilbake den nøyaktige duften, men det er det fortsatt måter å få bilen til å lukte frisk på, så vær så snill å begynn med en innvendig rensing i bilen. Begynn med å rydde opp eventuelt søppel og støvsug interiøret grundig for å fjerne alt støv og smuss. Du kan også vaske rent bilens interiør. Dette kan bidra til å kvitte luktene som er fanget i fibrene i teppet eller på seterbelegget. Avslutt ved å tørke ned instrumentbrættet og vinduene. Bruk også gjerne luktneutralisatorspray for å eliminere eventuell dårlig lukt som kan være igjen.

  1. Fjern det gule fra tåkelysene

Over tid kan ultrafiolette stråler fra solen slite på tåkelysene dine ved å ødelegge beskyttelseslaget. Når denne filmen blir ødelagt, fører det til at bilens tåkelys blir gule eller begynner å bli for uklare. Hvis du skal gjør dette, trenger du en lenkearm, andre verktøy og bildeler.

Det med å vite hvordan du kan forbedre bilen din med funksjonelle oppgraderinger, kan gi deg det du leter etter – uten å måtte kjøpe en splitternye bil. Selv om disse typer oppdateringer og forbedringer ikke vil gjøre bilen helt ny, kan de hjelpe deg med å nyte din nåværende bil litt mer og litt lengre.

@TrendsalesSE på Instagram