App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Semester utomlands. Exotiska orter. Kläder som uttrycker dig lite extra. En välhållen frisyr, skinande skor och mycket, mycket mer. Detta är sådant vi ägnar oss åt idag för en relativt stor del av vår tid. Vi jobbar, eller så jobbar vi inte, och så konsumerar vi. Det vi konsumerar, då på tal om attiraljer som inte äts eller slängs bort efter mycket kort tid – så som kläder, skor och accessoarer – har ju i sig själv en ganska lång livstid, även efter att du slutat uppskatta dina prylar. Dessa kan du antingen välja att sälja vidare till ett lägre eller högre pris, eller så slänger du dem på tippen. Givetvis är det förra något att föredra, speciellt med tanke på att medvetenheten kring jordens begränsade resurser är ett faktum idag och vi försöker agera utifrån detta på ett smart sätt. Detta är anledningen till att du är här idag. Kanske har du någonting att sälja, eller så har du det å andra sidan knapert eller ej och vill göra ett ekonomiskt effektivt köp. Sådana kan faktum med vara riktigt bra i längden. Att köpa second-hand är inte bara kul men kan visa sig vara en ekonomisk vinst om varan stiger i samlarvärde!

 

När du behöver en nödlösning

Ibland kan det vara så att du på riktigt har det knapert. Du har helt enkelt inte planerat och hållit reda på fakturor eller andra skyldigheter, och dessa kanske har hamnat på hög. Högen växer med tiden, och då är det lätt att känna svindel på grund av bristen av kontroll. Vad gör du då? I första hand kan du ta reda på vad du sitter inne med för värden. Kanske har du ett värde som sitter i din kunskap eller färdigheter som du enkelt kan sälja vidare som tjänster. Eller vanligare – du har föremål och andra tillhörigheter som kan säljas i förmån till att reda upp för den förlorade tid som skapat brist av kontroll. Vad du då gör är att fotografera, lägga ut och bestämma ett pris för dina varor, skriva en lite häftig beskrivning som förhoppningsvis lockar köpare med de rätta stålarna. Visst tar detta dock lite längre tid, vilket du i akuta situationer kan ha ont om.

 

Tillbaka till dina drömmar

Drömmer du stort? Kanske drömmer du om den där nämnda semestern till en bungalow vid stranden. Kanske drömmer du å andra sidan bara om att betala av dina skulder. Att ta ett snabblån kan vara ett stort steg, och bör vara så. Nu finns det dock hjälp att göra ett bättre val av sådant. Här finns en tjänst för dig som fortfarande känner den där svindeln, och det verkar hålla i sig – ta del av en kostnadsfri tjänst utan registrering eller liknande som hjälper dig att jämföra de aktörer som hjälper dig till att låna snabba pengar. Här får du genast ett hum om grundläggande uppgifter så som åldersgräns och sedan, och naturligtvis, de uppgifter som är avgörande för dig och ditt återbetalande av lånet: d.v.s. lånebelopp, ränta för återbetalning och längd för lånet och alltså den tid då du måste betala tillbaka ditt lån.

 

Snabblån idag

Slår man ett getöga på denna enkla sida ser man snabbt att lånebeloppet generellt ligger på mellan 2000 och 600 000 kronor. Du ser vilka banker som utmärkt sig, genom att exempelvis kallas för favoriten, eller uppstickare. Du ser i högra hörnet en indikator på nöjdhet hos kunder i typiskt stjärn-format. Visst kan det vara till hjälp att se tidigare kunders åsikter? Längre ner kan du även passa på att läsa mer om snabblån och om det lönar sig i slutändan. Höga krav ställs, och glöm inte att ett lån är ett lån!

@TrendsalesSE på Instagram