App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Missar du också en stor online-marknad för att handla på allt inom elektronikområdet? Tror du också att valet av din lokala elektronikaffär inte uppfyller dina behov? Är det irritera dig också att det finns ett svenskt nätet elektronikmarknaden, liksom danska Evermart, som har en enorm variation inom varje gren av elektronik världen? Nu har du en stor chans att bli med när den stora danska webbshopen öppnas snart i Sverige.

 

Vad är Evermart?

Om du inte redan har hört talas om Evermart, kommer du säkert ha stora möjligheter i framtiden – så varför inte redan bygga dina kunskaper nu? Ända Mart är en online elektronikaffär med mer än 5000 produkter i lager inom kategorier som foto, datorer, telefoner, TV och ljud, tabletter och smartwatches. Oavsett om du behöver en ny telefon, ett minneskort eller en hylsa för din bärbara dator, Evermart har det.

Med drygt 5000 produkter – bara i lager just nu – är Evermart tydlig ledare inom e-handel elektronikavdelningen. Vid Evermart lagt stolthet i att ha allt för alla – och därmed ha ett så stort varierat utbud som möjligt. Genom att se till att handla med noggrant utvalda leverantörer, Evermart märken som du inte bara hittar någon – och till mycket känsla priser.

 

Kvalitetssäkrade online shopping

Evermart är stolt över att aldrig äventyra säkerheten för online-handel. Det är också därför de fått e-märke, vilket är en garanti för att du får vad du betalat för.

Du kan alltid komma i kontakt med Evermart via telefon i vardag och e-post dygnet runt. Just eftersom det stolta över att erbjuda den absolut bästa kundservice någonsin Mart fri frakt på alla produkter. Om du beställer rätt upp vid 20 måndag till torsdag, kommer du fortfarande få ditt paket levererat dagen efter, eftersom människorna bakom Evermart vet hur svårt det är att vänta under en längre tid på ett paket. Nu, om det skulle hända att du inte får ditt paket nästa dag om du har beställt före den 20 får du en rabattkod på 15% som kan användas på ditt nästa köp på Evermart. Det är bra kundservice!

 

Stor dansk återförsäljare av GoPro-utrustning

Du känner säkert den lilla men enormt populära GoPro-kameran som kan hålla fast vid någonting. Kameran har blivit så populärt eftersom det ger högkvalitativ video och bilder, medan inte enorma i storlek och även tål nästan vad som helst utsättas för. Oavsett om du behöver för att dyka in i din semester eller behöver en solid och kompakt kamera för en viktig fotosession är GoPro fallet.

Vid Evermart hittar utrustning för alla GoPro modeller och fästen, så att du kan fixa kameran på exakt plats eller yta du behöver det. Du hittar mer än 200 olika fästen till kompakta högkvalitativa kamera med Evermart.

 

@TrendsalesSE på Instagram