App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Kommer du ihåg känslan när du öppnar kartongen till din nya iPhone? Den är magiska känslan av en helt ny och perfekt mobil, som bara väntar på att användas? Ett mobiltillbehör från Coolpriser hjälper dig att förlänga den känslan. Genom att skydda din iPhone från vatten, smuts och repor med mobiltillbehör som skärmskydd, mobilskal och bumpers kan du behålla upplevelsen av en ny mobiltelefon längre. Välkommen till vår guide om hur du ska tänka när du köper mobiltillbehör och mobilskal till din iPhone X, 8, 7, 6, 5 och SE.

 

Köp mobilskal för iphone x och iphone 8

De senaste modellerna av Apples iPhone är iPhone X och iPhone 8. Dessa dyrgripar till mobiltelefoner är värda att skydda. Ett första steg till att skydda din iPhone är med ett mobilskal. På marknaden finns det flera olika mobilskal till iPhone X och iPhone 8. Först och främst ska du fråga dig vad du vill skydda. En bumper fungerar som ett stötdämpande skal, som räddar din mobil från stötar och repor som kan uppstå vid fall. Ett plånboksskal skyddar din iPhone’s sidokanter, skärm och baksida från stötar och repor. Detta är medan skalet även fungerar som en praktisk och smart hållare av dina kreditkort. Ett silikonskal skyddar baksidan och kanterna av din iPhone. Skalet är omtyckt för sin tunna utformning och sin greppvänliga yta. Ett hårt skal tar alla de tuffaste stötarna. Ett hårt skydd för din iPhone är oftast gjort av TPU, ett material av stötdämpande silikon och hårdplast. Detta ger din mobil skydd även vid de tuffaste chockerna. Så beroende på din vardag och din livsstil, så varierar även valet av ditt mobilskal. Välj ett chockabsorberande och vattentätt mobilskal om du har en aktiv vardag där du alltid har mobilen i handen. Om du istället inte använder mobilen så mycket och vill att den ska ligga bekvämt i handen, så är silikonskalet något för dig.

 

Utforska bland coola skal till iphone 7

En prisvänlig modell av Apples iPhone på marknaden nu är iPhone 7. Eftersom denna iPhone funnits lite längre på marknaden, är utbudet av mobiltillbehör till iPhone 7 stort. Här kan du botanisera bland färgglada mobilskal, smarta skal med korthållare och coola skal med eget foto. Själva valet av ditt mobilskal beror på din personliga stil och vilket syfte du har med ditt skal. Vill du visa upp ditt skal som en snygg accessoar? Vill du ha ett mobilskal som enkelt går att hitta i väskan? Eller söker du ett vattentätt mobilskal? På Coolpriser.se finner du allt från mobilskal i stilrent svart till coola skal i starka färger.

För dig som söker ett praktiskt skal finns 3 in 1, ett vattentätt fodral som du kan använda när du tränar eller cyklar då skalet är utformat som ett praktiskt armband. Här finns även Belt Mobile Holder, en mobilväska som kan fästas på ditt skärp för praktisk förvaring av mobilen under dagen. För en cool look till din iPhone 7, kan Bookbook Case vara något för dig. Detta mobilskal liknar en riktig bok och förhöjer utseendet på din iPhone 7. Kanske är även ett läderfodral något för dig? Läder är ett tåligt material som ger ett exklusivt utseende till din mobiltelefon. Välj mobilskalet noga efter din personliga stil. Mobilen är en ständig följeslagare i din vardag och den är värd att förpackas snyggt.

 

Upptäck billiga mobilskal till iphone 6

En av de billigare modellerna av Apples iPhone idag är iPhone 6. Modellens långa tid på marknaden har resulterat i en rad billiga mobiltillbehör. Om du har en iPhone 6 idag och vill uppdatera till ett nytt och coolt mobilskal, så har du möjlighet till att göra ett riktigt kap online. Priserna på iPhone 6 mobilskal är förvånansvärt låga medan kvaliteten är hög. Här kan det vara en god idé att investera i två mobilskal, ett praktiskt och ett snyggt. Ett förslag är att ha ett vattentätt mobilskal för regniga höstdagar eller för en dag med båten, och ha ett snyggt mobilskal som accessoar till din iPhone 6 under festkvällar. Ett riktigt snyggt mobilskal till festen är täckt med glitter, bling och stenar, eller varför inte Ring Leathercover, det snygga mobilskalet med en praktisk ring som du trär kring fingret för ultimat grepp?

 

Hitta roliga mobilskal till iphone 5

Till iPhone 5 finns det ett stort utbud av roliga mobilskal till bra priser. Mobilskal med en humoristisk tvist är en perfekt present till födelsedagsbarnet eller vännen. Ett roligt mobilskal kan variera från ett skal som ser ut som en dollarsedel, har ett dolt sedelfack eller ett coolt 3D-tryck. Ett roligt mobilskal är ett enkelt sätt att visa attityd och ge din mobiltelefon en personlig touch. Ett roligt mönster på mobilskalet passar dessutom perfekt till barnen, där behovet för mobilskal är stort då barnens mobiltelefoner löper stor risk att utsättas för stötar och vattenskador. På Coolpriser.se finns ett stort utbud av mobilskal med söta djur, minions och andra kända figurer på, som uppskattas av alla barn.

 

Designa personliga mobilskal till iphone se

Apples iPhones är utrustade med bra mobilkameror. Men tänk om du inte enbart kunde ha dina bilder inne i telefonen, utan även utanpå? Hos Coolpriser.se har du möjlighet att göra personliga mobilskal med eget foto. Att skapa ett personligt mobilskal är enkelt. För att beställa så laddar du enkelt upp din personliga bild som sedan trycks på baksidan av det skal du beställer. På så sätt kan du alltid bära dina bästa bilder nära, och dessutom hjälper skalet dig att snabbt se vilken iPhone som är din. Ett personligt mobilskal med foto är en perfekt present eller julklapp till mor- och farföräldrarna.

 

Så om du är en lyckliga ägaren av Apples iPhone SE, så kanske ett personligt mobilskal är något för dig. Populärt är att välja ett foto på bebisen, idolen eller husdjuret, men om du har svårt att välja foto kan du även göra ett kollage av dina bästa bilder och beställa det på ditt mobilskal.

@TrendsalesSE på Instagram