App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

På semesterresan vill du koppla av och bekymra dig så lite som möjligt. Då är det viktigt med en pålitlig resväska som är lätt och smidig. Oavsett om du ska till storstan, landet eller stranden är det skönt att släpa på så lite packning som möjligt. Här följer några smarta tips för din packning.

 

6 tips för din resväska

  1. Planera. Tänk ut vad du vill ha på dig vid olika tillfällen under resan, och välj plagg som du kan kombinera på flera olika sätt.
  1. Rulla kläderna i stället för att vika dem. Då skrynklar de mindre och tar mindre plats.
  2. Packa det viktigaste i handbagaget! Extra underkläder, tandborsten, ett ombyte och badkläderna ligger bra i handbagaget, ifall din resväska skulle bli försenad. Ja, och dina värdesaker förstås!
  3. Packa smått. Äntligen får du användning för schampo- och balsamproverna från den där tidningen du prenumererar på. Har du inga varuprover, häll över schampo, balsam och tvål i mindre förpackningar så sparar du en massa plats i resväskan. Glöm bara inte att lägga dem i en tät plastpåse ifall de skulle läcka.
  4. Märk väskan. Det är förmodligen fler som har liknande resväskor. Märk din väska med ett färgglatt band eller ett skärp så känner du igen den på långt håll. Om bandet går runt väskan blir den också svårare att öppna, och bandet blir en extra säkerhet om dragkedjan eller låset på väskan börjar bli slitet.
  5. Och till sist – packa inte väskan full. Du vill ju ha plats på vägen hem för alla fynd du gjort under resan!

 

Resväskor i set för alla tillfällen

Hos TecTake hittar du ett noggrant utvalt sortiment av resväskor i en rad olika modeller – mjuka, hårda, med 2-hjul, 4-hjul och i många storlekar. Väskorna är mycket slitstarka och robusta utan att vara tunga och klumpiga, allt för att du ska kunna resa så smidigt som möjligt. Har du svårt att bestämma dig för vilken storlek du ska välja? Flera av resväskorna finns i set om tre eller fyra i olika storlekar. På så sätt har du alltid en resväska i rätt storlek för varje tillfälle – eller en för varje familjemedlem. Det är enkelt och tryggt att köpa resväskor online hos TecTake. De har ett noga utvalt sortiment av marknadens bästa resväskor, låga priser och snabba leveranser. Inom Sverige är frakten dessutom kostnadsfri. Med resväskor från TecTake kan du njuta fullt ut av din semester. Välj och vraka bland olika modeller, storlekar och funktioner, du kommer helt säkert att hitta en resväska som passar just dina reslystna behov. Välkommen in i butiken!

 

@TrendsalesSE på Instagram