App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search

Sommarvärmen har äntligen kommit och var njuter du den bäst om inte i en underskön loungemöbel i konstrotting? Skapa stilen på din uteplats med sommarens snyggaste utemöbler! Du kanske inte tror det, men trots att rottingmöblerna är både oerhört bekväma och ser otroligt exklusiva och lyxiga ut är de väldigt lättskötta och väger nästan ingenting. Möbler i konstrotting är det perfekta valet när du vill flytta ut vardagsrummet i trädgården – med stil.

Skapa stilen med rottingmöbler

Med en sittgrupp i konstrotting kan du flytta ut matplatsen eller vardagsrummet i trädgården utan att vara orolig för hur möblerna ska klara väder och vind. Konstrotting är tillverkat av flätad polyeten som är mycket lättskött och vädertåligt. Du skapar enkelt en lyxig och inbjudande loungehörna som rymmer trädgårdsfesten för alla vännerna och halva grannskapet eller blir en skön plats bara för dig själv. Möblera med fåtöljer och soffor i färdiga set eller bestäm själv form och storlek på dina rottingmöbler genom att kombinera byggbara moduler från TecTake. Den lätta aluminiumstommen gör möblerna lätta samtidigt som de är stabila och robusta, så du behöver inte vara orolig att det är ett tungt arbete att montera eller flytta möblerna. Med rottingmöbler från TecTake får du möjlighet att designa din egen loungemöbel så att du får en lösning som är unik för just din uteplats. Kombinationsmöjligheterna är oändliga, låt kreativiteten flöda!

Lyxiga rottingssittgrupper i toppkvalitet

Hos TecTake hittar du ett brett sortiment av rottingssittgrupper som lätt klarar alla de överraskningar som den svenska sommaren har att bjuda på. Materialet är av högsta tänkbara kvalitet – hållbart, UV-beständigt och vädertåligt. Trots det lyxiga och exklusiva intrycket är skötselråden de enklaste tänkbara – små fläckar torkar du bara av med en fuktig trasa medan damm och större fläckar helt sonika kan spolas bort med vattenslangen. Den lätta aluminiumstommen gör möblerna enkla att flytta runt samtidigt som de är stabila och robusta. Att rottingmöblerna är så lätta är särskilt en fördel vid matplatsen där du vill kunna skjuta stolen in och ut utan svårigheter när du sätter dig. Utöver generösa matplatser och inbjudande rottingssittgrupper erbjuder TecTake ett brett urval av moderna och lyxiga rottingmöbler såsom ljuvliga hängfåtöljer, sköna sittpallar, praktiska dynlådor och andra tillbehör i det hållbara kvalitetsmaterialet konstrotting. Mjuka, lyxiga dynor i vädertåligt material medföljer till alla TecTakes rottingmöbler. Så ta en titt på TecTakes breda sortiment av lyxiga rottingssittgrupper på tectake.se och låt sommaren komma!

@TrendsalesSE på Instagram