App Store Android YouTube Facebook Instagram Trendsales mail search
LANDINGPAGE_FAMILIE_02
Har ni inte längre behov av barnvagnen eller har 1-åringen redan växt ut av sina kläder?

Frukta inte: Trendsales har svaret!

En av vår mest populäre kategorier är utstyr og kläder till barn, som säljes secondhand. Som de flesta föräldrar vet, växer barn väldigt fort och kläderna går inte att slitas förrän barnen är växt ut dem och man måste köpa nytt. På Trendsales har vi ett stort marknad för köp, sälj och byte av barnkläder – en utgift där du kan spara mer än du tror!

Trendsales har ett stort urval för alla åldersgrupper och någon av de mest populära märken är: Pomp de Lux, Zara, Noa Noa, Burberry, Molo m.f. Möjlighetet för crossboarder handlar gör det enkelt att handla på tvärs av Norge, Sverige och Danmark och med vår Pengarna-tillbaka-garanti är du säkred en bra handel.

Vad väntar du på?

@TrendsalesSE på Instagram